Om man bestämmer sig för att skaffa klasströjor kan det vara en mycket god idé att skaffa sig olika sorters plagg som passar vid olika säsonger och tillfällen.

På så sätt har man alltid en tröja att sätta på sig när man vill visa att man tillhör en viss klass, som till exempel under en resa, en temadag eller under en skolfest.

När vädret är varmt eller om man skall göra något i het miljö så är det allra bäst att ha t-shirts och man kan trycka snygga, roliga eller fantasifulla motiv både på fram- och baksidan.

Till exempel kan man på ryggen ha namnet på klassen och skolan och på framsidan ett foto på klassen eller ett roligt kort på sin lärare.

Man kanske föredrar ett lite mer stilfullt tema och då kan man designa en egen klasslogo och trycka den i mindre format på axeln eller bröstet mot en bakgrundsfärg som alla får rösta fram.

Med digitalt tryck är allt möjligt så man kan tacksamt låta fantasin flöda!

Till kallare dagar är det bra om man har en tjockare tröja och då brukar de flesta ungdomar gilla en hoodie; dessa tröjor med luva är inte bara bekväma och varma att ha på sig, de där dessutom väldigt trendiga och kommer att få godkänt av till och med den suraste tonåringen.

Här kan man gå in för den amerikanska stilen och göra sin hoodie extra sportig genom att trycka en cool klasslogan på ryggen tillsammans med klassens namn och årgång med stora bokstäver, likt ett basket- eller baseballag i USA.

Både killar och tjejer passar i hoodies och de kommer att bäras glatt av alla.

Eftersom Sveriges väder inte alltid är det bästa och dessutom kan skifta våldsamt under en dag är det bra om både t-shirts och hoodies finns tillhanda året om.

På så sätt har man alltid en klasströja att bära och slipper svettas eller frysa!