Tack vare teknikens under är det idag oerhört lätt att beställa klasströjor med tryck online.

Detta är bra av flera olika anledningar, inte minst då det sparar en massa tid och energi att med några enkla klick kunna göra allt från datorn eller till och med mobilen.

En annan fantastisk bonus med att beställa online är att man ofta hittar mycket bättre priser än om man går till regelrätta butiker, liksom det faktum att man kan göra sin egen design i lugn och ro.

När det är dags att göra en klasströja är det bra om eleverna själva får vara med i hela processen.

Barn och ungdomar har alltid massor med roliga och kreativa idéer och att få se dessa i print kommer att uppskattas av alla och stärka klassamhörigheten på ett unikt sätt. Utlys en tävling där olika klasslag får presentera sina förslag och håll sedan en röstningsprocess där alla få uttrycka sin vilja.

Finn inspiration på nätet

Man kan även hitta bra motiv att inspireras av från på internet och den som organiserar tröjorna kan visa eleverna olika idéer från världens alla hörn innan man börjar skapa sina egna tröjor.

Vill man att tröjorna skall vara roliga och färgglada eller föredrar man stilrena tryck på jordnära nyanser? Skall det vara foton eller text eller både och? Möjligheterna är oändliga och här kan nätet vara en stor källa till inspiration.

När man bestämt hur man vill att skoltröjorna skall se ut är det mycket enkelt att beställa dem online. Allt man behöver göra är att klicka på de färger man valt liksom ladda upp designen som man kommit fram till.

Är man inte riktigt säker på hur detta går till finns det alltid erfaren personal till handa som kan ge bra instruktioner. Allt går snabbt och enkelt och snart kan eleverna stoltsera med sina unika tröjor.