Det mest traditionella plagget åt en klass är utan tvekan tröjan. Det kan handla om en t-shirt, en pikétröja, en hoodie eller en klassisk tröja och man kan trycka i princip vad som helst på dem idag; foton, texter, teckningar och mönster.

Eftersom digitaltryck är så utvecklat kan man nuförtiden även enkelt trycka på andra typer av kläder och produkter, vilket innebär att man i stället för tröjor kan välja att göra klasshattar, eller jackor i stället.

Eller ännu bättre, både och! Ett komplett set med tröja, jacka, hatt och kanske till och med väska gör klassidentiteten starkare än någonsin och man kan bära dem separat eller tillsammans.

Klassmössor kan tryckas både fram och bak och en bra modell är den gamla hederliga baseball-kepsen. Eftersom ungdomar bär dessa kepsar på tre olika sätt: framåt, bakåt eller på sniskan, kan man välja att trycka klassens namn på olika ställen så att det syns från alla håll.

Mössorna kan vara svarta, färggranna eller mönstrade, det kan man låta klassen rösta om.

Jackor finns det både till sommar och vinter och den amerikanska collegemodellen, med tryck på ryggen och på bröstets ena sida eller på axeln, är mycket populära bland barn och ungdomar.

Dessa jackor kan eleverna använda på fritiden eller i skolan och är dessutom perfekte för klassresor där man av flera skäl föredrar att klassen är uniformt klädd.

Ett enkelt men mycket trevligt alternativ för en klass är tygpåsar. Man kan trycka dem på båda sidorna och för eleverna kommer de att komma till stor användning.

En tygpåse kan man använda som skolväska eller som sportväska eller varför inte om man är ute och handlar? Tygpåsar är också mycket bra av miljöskäl då de kan användas om och om igen och eleven därmed inte kommer att behöva en plastkasse under shoppingturen.